Renoveren, restaureren en onderhouden; u kunt op ons rekenen!

Het renoveren, restaureren en onderhouden van bestaande woningen vormt een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket. We worden hiervoor zowel door woningcorporaties als particuliere klanten ingeschakeld. Of het nu gaat om het renoveren van een oude boerderij, met bijpassend authentiek materiaal, of het verhelpen van schade na storm; we voeren het graag uit.

Particulieren die een woningverzekering in natura hebben afgesloten, kunnen via Quick Help bij ons terechtkomen. Wij zijn aangesloten bij dit landelijke netwerk voor bouwkundig schadeherstel en verrichten herstelwerkzaamheden voor klanten in de gemeente Leeuwarden.

Restauratie raadhuis Grou

24-uurs servicedienst

In opdracht van woningcorporaties verrichten we diverse werkzaamheden om ervoor te zorgen dat bewoners weer fijn in hun huurwoning kunnen leven. Zo isoleren we woningen, reinigen gevels en voegen deze opnieuw, we voorzien woningen van kunststof kozijnen en verrichten diverse interne werkzaamheden, zoals het plaatsen van nieuwe keukens en sanitair.

Leeuwarden Wismastate

Onze 24-uurs servicedienst zorgt ervoor dat we altijd gemakkelijk bereikbaar zijn, waarna we de schade, klacht of het probleem snel en adequaat aanpakken. U kunt altijd op ons rekenen.