Het coronavirus vs SHP

Het coronavirus….
We kunnen er met z’n allen niet omheen en moeten dat ook niet willen. Uiteraard proberen wij ons werk nog zoveel mogelijk uit te voeren.
Echter, wij hechten veel waarde aan het in acht nemen van de maatregelen van het RIVM – Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu  om het COVID-19 virus in te dammen. Dit beïnvloedt natuurlijk onze sector en werkzaamheden en wij vragen dan ook om uw begrip hiervoor.
Laten we samen onze slogan tijdelijk anders inkleden:
Samen bouw je beter -> Samen beter…

Groningen – 16 nieuwbouw appartementen Petrus Campersingel-Damsterdiep

In Groningen aan de Petrus Campersingel/ Damsterdiep is SHP bouwbedrijven begonnen aan de bouw van 16 appartementen in opdracht van Pex Real Estate B.V. Met directeur Joshua Camera is er al met succes aan meerdere projecten samengewerkt. De 16 nieuwbouw appartementen zullen als Short Stay verhuurd gaan worden, volledig gemeubileerd, ingericht en van alle gemakken voorzien.

Ideale appartementen voor expats of tijdelijke werknemers van de Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen en het UMCG die een woonruimte zoeken voor een korte huurperiode en welke is voorzien van alle gemakken. Het wooncomplex is volledig nieuwbouw en zal luxe worden afgewerkt op deze toplocatie nabij het UMCG in het centrum van Groningen.

SHP bouwbedrijven zal het complex omstreeks mei 2020 opleveren.

Aan de bouw van dit appartementencomplex werken de volgende bedrijven mee:

  • Architect : PDB Design
  • Bouw: SHP bouwbedrijven
  • Opdrachtgever: Pex Real Estate BV
  • Initiatiefnemer: Joshua Camera

Voor meer informatie zie: www.pexrealestate.nl