Schuurwoning in Heeg

Heeg – Schuurwoning

In Heeg wordt momenteel een geheel nieuwe wijk ontwikkeld. Deze wijk is gevestigd op een plek die zo’n tien tot vijftien jaar geleden als industriegebied bestemd was. Als industriegebied kwam de ontwikkeling, met name vanwege de economische crisis destijds, echter niet van de grond.

SHP Bouwbedrijven B.V. begon in het voorjaar van 2019 met de bouw van de schuurwoning. ‘We hebben deze woning enorm snel gebouwd. Dit was nodig, omdat de familie Hektor er al in juli wilde gaan wonen. Maar de bouw vorderde goed, na zes weken was de woning al wind- en waterdicht.

Voor meer informatie

Lees het gehele “Bouwen in het Noorden” artikel hier: –Download PDF

Grou – Volmawei – Appartementencomplex opgeleverd!

Het dorp Grou moet uitgroeien tot dé watersportplek voor Leeuwarden. Maar voorlopig maakt het een rommelige indruk. Na jarenlange stagnatie verrijst er nu een kloek bouwwerk op de Volmawei. Het gebouw, een ontwerp van plaatselijk architect Rein Hofstra, doet veel voor de dorpsbeleving en opent de blik op het Pikmeer.

Voor meer informatie

Lees het gehele artikel van Het Houtblad hier: –Download PDF

Project Volmawei in ‘Bouwen in het Noorden’

In de laatste editie van het vakblad Bouwen in het Noorden wordt een mooi project van SHP bouwbedrijven belicht.

Het betreft het totaalontwikkelingsplan voor de Volmawei in Grou met zes appartementen en vier woningen. Tegelijk wordt de infrastructuur op deze locatie aangepast. De eerste bewoners zullen voor de bouwvak hun nieuwe woning in het complex kunnen betrekken.

Lees het volledige artikel hier (PDF)

Appartementen Volmawei Grou - uitgelicht

Grou – Volmawei april update

In aanloop naar de oplevering van deze appartementen, naar verwachting eind mei, wordt er hard gewerkt door de verschillende teams.

Momenteel zijn we druk bezig met de gevelbekleding rondom het gebouw. De meeste buitenkozijnen zijn inmiddels geplaatst. Zodra de steigers weg zijn, kunnen de laatste kozijnen worden aangebracht. Ook kan de uitbouw bij twee van de appartementen dan worden gerealiseerd.

Afgelopen week zijn de laatste cementdekvloeren aangebracht en is de stukadoor druk bezig geweest. Ondertussen zijn we binnen ook aan de slag gegaan met het installatie- en afbouwtimmerwerk. De tegelzetter zal eind april starten met de werkzaamheden, waarna de montage van het sanitair plaats kan vinden.

Door het winterweer hebben we wat vertraging opgelopen bij het buitentimmerwerk. Gelukkig is het nu volop lente en de verwachting is dan ook dat de gestelde oplevering gehaald gaat worden. Hieronder enkele foto’s van de situatie op vrijdag vijf april.

Medewerkers SHP in beeld

In een analyse van de Friese woningmarkt in de Leeuwarder Courant (donderdag 7 maart 2019) staan de medewerkers van SHP bouwbedrijven geportretteerd. Dit betreft het project appartementencomplex Volmawei te Grou, opdrachtgever HaeneS. Dit omvat de realisatie van zes appartementen.

Lees hier het volledige artikel.

Bron: Leeuwarder Courant

Heeg - nieuwbouw bedrijfspand uitgelicht

Heeg – nieuwbouw bedrijfspand

In Heeg werken de mensen van SHP aan de nieuwbouw van een bedrijfspand. De komende week worden de panlatten aangebracht en de dakpannen gelegd.

Het project wordt onder leiding van uitvoerder Roelof Numan en zijn collega’s uitgevoerd en Jurrie Scheffer is de werkvoorbereider. Projectleider is Tjitse Zandstra.

 

Grou Volmawei hoogste punt (uitgelicht)

Grou – Volmawei hoogste punt!

De bouw van het project vordert gestaag. Het hoogste punt is behaald! De werkzaamheden aan het dak zijn nagenoeg gereed. Het leggen van de dakpannen is gepland voor week 09-2019. Eveneens wordt in deze week gestart met de gevelbekleding van het appartementencomplex.

 

SHP vacature timmermannen

VACATURE: timmermannen

SHP… bouwbedrijven zoekt:

Allround timmermannen

Voor uitbreiding van ons team zoeken wij naar vakmensen met oog voor detail. We zoeken een zelfstandig werkende aanpakker die aan de slag wil in de woning- en utiliteitsbouw.

Wat vragen wij van onze nieuwe collega:

  • Bouwkundig inzicht
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Meedenkend tijdens het bouwproces
  • Klantvriendelijk en… plezier in je werk!

 

Wat bieden wij:

  • Een fijne werksfeer
  • Duidelijke lijnen
  • Een goede waardering

 

Meer informatie en reageren:

Sollicitatiebrieven met cv kunnen gericht worden aan: Hotze Pruis, hoofd P&O. Vul het formulier hieronder in en we nemen persoonlijk contact met je op.

Voor informatie over de functie kan contact opgenomen worden met Reinder Hoekstra via hoekstra@shp.nl of telefonisch: (0566) 65 44 44.

Je naam (verplicht):

Je emailadres (verplicht):

Je motivatie:

Voeg je CV toe (max 8mb)

Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat SHP bouwbedrijven wel en niet met mijn gegevens doet.