Eigen vestiging SHP Groningen

SHP bouwbedrijven heeft naast haar hoofdvestiging in Grou ook een kantoor in Groningen. Sinds 1948 weten opdrachtgevers ons hier te vinden voor uiteenlopende opdrachten in de bouw. Het dienstenpakket omvat nieuwbouw, verbouw, renovatie en als specialisme restauratie van monumenten. Opdrachtgevers bevinden zich in de woningbouw, utiliteitsbouw en de recreatie. SHP Groningen kantoor

Aardbevingsschade als specialisme

Door haar ligging in het aardbevingsgebied ontvangt het bedrijf veel opdrachten in het kader van schadeherstel. Tegelijk moeten veel woningen in de regio preventief bouwkundig worden versterkt om bestand te zijn tegen toekomstige aardbevingen. Gedupeerde huiseigenaren in het aardbevingsgebied komen daarnaast in aanmerking voor subsidie voor het verduurzamen van de woning. Met hulp van de Regeling Waardevermeerdering kan SHP consumenten helpen met bijvoorbeeld het isoleren van de eigen woning en het aanbrengen van energiezuinige installaties.

Samenwerking Centrum voor Veilig Wonen

Bevingsbestendig wonen vraagt om specifieke kennis en die kan SHP in Groningen bieden. Zo is er in oktober 2015 een raamovereenkomst getekend met het CVW. Hiermee geeft aan dat SHP aan dat het als bouwbedrijf gecertificeerd is om herstelwerkzaamheden in het aardbevingsgebied uit te voeren. Deze opdrachten worden verstrekt door CVW. Het personeel van de vestiging heeft voor de uitvoer van alle werkzaamheden de benodigde cursussen gevolgd en is hiervoor door het CVW gecertificeerd.

Bezoek voor meer informatie de speciale website shpgroningen.nl