SHP kantoor Grou

Succesvolle audit 2018

SHP bouwbedrijven heeft voor haar vestigingen in Grou en Groningen de audit voor ISO 9001 en VCA**2008-5.1 met goed gevolg doorlopen. De audit is dit jaar verricht door C+ uit Roden. Wij zijn verheugd, dat de certificaten zonder voorbehoud zijn verlengd tot aan de eerstvolgende audit.

  

Bekijk hier alle certificeringen van ons bouwbedrijf.

 

Boornbergum - nieuwbouwwoningen

Boornbergum – nieuwbouwwoningen

Maandag 11 juni zijn we gestart met zes 2^1 kap woningen en één vrijstaande woning te Boornbergum. De planning is om voor de bouwvak de begane grondvloeren te gaan leggen. Na de bouwvak wordt gelijk gestart met het kalkzandsteen, het opbouwen van de woning.

Bilthoven - Nieuwbouwwoning

Bilthoven – nieuwbouwwoning

Na het storten van de verdiepingsvloer zijn de mensen van SHP gestart met de montage van de binnenwanden op de verdieping. Week 24/25 start ons zusterbedrijf Fortress Poland met de montage van de kap.

 

 

Bilthoven - familie Tahrawi: Verdiepingsvloeren

Bilthoven – familie Tahrawi: Verdiepingsvloeren

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het plaatsen van de keramische wanden. Ondertussen zijn de werkzaamheden aan de verdiepingsvloeren gestart en is de betonnen breedplaatvloer gelegd. Vervolgens het installatietechnische werk op de verdiepingsvloer en komende week, week 23, zal de vloer worden afgestort. Naar verwachting wordt in week 24 de kap geplaatst.
Eelderwolde – Familie Arif

Eelderwolde – familie Arif

Op 23 maart jongstleden is de verdiepingsvloer afgestort. In week 13-18 zijn we gestart met de bovenbouw. Omdat de stempels op de begane grondvloer moeten blijven staan totdat de vloer is uitgehard wordt de dakvloer eerst in week 16 aangebracht.

Ondertussen zijn onze medewerkers gestart met het aanbrengen van de stelkozijnen en voorbereidingen te maken voor de houten gevelbekleding en het buitenstucwerk.