Leeuwarden – appartementen Adelaarkerk (5)

Leeuwarden – Adelaarkerk

Ten behoeve van de nieuwbouw van de appartementen Adelaarkerk te Leeuwarden, is SHP bouwbedrijven in opdracht van EPS Bouw gestart met de funderingswerkzaamheden.

Voor de nieuwbouw zijn 50 zorgappartementen gepland en in de bestaande kerk worden 10 zorgappartementen gerealiseerd. De zorgpartijen in deze zijn: GGZ en Zorggroep Noord-Nederland.

SHP_ondertekening

Contract voor bouw appartementen ondertekend

GROU – Tjitse Zandstra van bouwbedrijf SHP en Folkert de Haan van Haenes Vastgoedontwikkelaars -beiden in Grou- ondertekenden gisteren het contract voor de bouw van 6 luxe appartementen met uitzicht over de Pikmar. Het gebouw is een ontwerp van architect Rein Hofstra uit Grou. Het wordt gerealiseerd op de hoek Volmawei – Gedempte Haven. Vier appartementen zijn inmiddels definitief verkocht, voor de resterende twee is de makelaar met serieus geïnteresseerden in onderhandeling. De bouwaanvraag wordt in week 2 gepubliceerd.

De bouw van vier (grondgebonden) vrijstaande woningen aan de Volmawei valt buiten de overeenkomst. De eigenaren mogen hun zelf bepalen wie hun woning bouwt. Inmiddels zijn 3 kavels verkocht.

 

Tjitse Zandstra (SHP) en rechts Folkert de Haan (Haenes) na de ondertekening. Staand links architect Rein Hofstra en rechts projectmanager Reinder Hoekstra van SHP.

Sizeplan Harlingen schiphuizen (1)

Harlingen – Realisatie 31 schiphuizen

Voor onze relatie, Sizeplan te Harlingen, realiseert SHP bouwbedrijven 31 schiphuizen. De heiwerkzaamheden en betonwerk ten behoeve van de fundering zijn afgerond.

Binnenkort wordt gestart met de staalconstructie, waarna de vloeren van het parkeerdek gelegd kunnen worden.