Grou Volmawei hoogste punt (uitgelicht)

Grou – Volmawei hoogste punt!

De bouw van het project vordert gestaag. Het hoogste punt is behaald! De werkzaamheden aan het dak zijn nagenoeg gereed. Het leggen van de dakpannen is gepland voor week 09-2019. Eveneens wordt in deze week gestart met de gevelbekleding van het appartementencomplex.

 

Grou Volmawei januari update (uitgelicht)

Grou – Volmawei januari update

De bouw gaat redelijk voorspoedig, ondanks de sneeuw en vorst van afgelopen week. Een groot deel van de binnenwanden is inmiddels geplaatst en als de omstandigheden het toelaten wordt gewerkt aan de kapconstructie.

Zodra de binnenwanden staan kan de installateur starten met de voormontage van het installatiewerk. De buitenkozijnen zullen zo als het nu staat begin maart worden aangebracht. De gevel zal dan al voor een groot deel gereed zijn.

Eerste steen Volmawei

Eerste steen appartementen Volmawei

Op woensdag 28 november heeft wethouder Henk Deinum van de gemeente Leeuwarden de symbolische eerste steen geplaatst voor de appartementen aan de Volmawei in Grou.

De plaquette werd onder belangstelling van kopers, omwonenden en andere belangstellenden geplaatst. Grou wordt zo steeds mooier stelde de wethouder, ‘bewenners ha hjir aanst een daalders plakje!’.

Lees ook het artikel op de website van de Grouster.

 

Volmawei-media-uitgelicht

Appartementengebouw Volmawei in de media

Het appartementengebouw aan de Volmawei krijgt letterlijk gestalte zo merkt de redactie van De Grouster op. Op de foto is te zien dat kraanbedrijf Hendrik Uildriks uit Tynaarlo in opdracht van SHP aan het werk is. Het gebouw zal naast de begane grond twee verdiepingen krijgen, in het complex komen totaal zes appartementen. Er is daarvan op het moment van schrijven nog een appartement te koop.

Ga voor het volledige artikel naar de website van De Grouster.