SHP in de media

In het actuele nummer van ‘Bouwen in het Noorden’ is redactioneel aandacht voor het project ’15 woningen Hoyteslân’ in het buurtschap Jabikswoude in Leeuwarden. Dit project is in 2016 door SHP bouwbedrijven gestart in opdracht van HRP Planontwikkeling en HaeneS vastgoedontwikkelaars.

Het betreft vijftien riante en vooral ook energiezuinige woningen in de wijk Zuidlanden. De huizen zijn medio 2017 opgeleverd aan de tevreden bewoners.

Bouwen in het Noorden schreef een mooi artikel over dit project, lees het hier (PDF).

SHP vacature timmermannen

VACATURE: timmermannen

SHP… bouwbedrijven zoekt:

Allround timmermannen

Voor uitbreiding van ons team zoeken wij naar vakmensen met oog voor detail. We zoeken een zelfstandig werkende aanpakker die aan de slag wil in de woning- en utiliteitsbouw.
 

Wat vragen wij van onze nieuwe collega:

  • Bouwkundig inzicht
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Meedenkend tijdens het bouwproces
  • Klantvriendelijk en… plezier in je werk!

 

Wat bieden wij:

  • Een fijne werksfeer
  • Duidelijke lijnen
  • Een goede waardering

 

Meer informatie en reageren:

Sollicitatiebrieven met cv kunnen gericht worden aan: Hotze Pruis, hoofd P&O. Vul het formulier hieronder in en we nemen persoonlijk contact met je op.

Voor informatie over de functie kan contact opgenomen worden met Reinder Hoekstra via hoekstra@shp.nl of telefonisch: (0566) 65 44 44.

Je naam (verplicht):

Je emailadres (verplicht):

Je motivatie:

Voeg je CV toe (max 8mb)

 

 

Boornbergum – overeenkomst nieuwbouw 14 woningen

Hayo Radersma van HRP Planontwikkeling en Tjitse Zandstra van SHP Bouwbedrijven hebben donderdag 17 januari 2018 de overeenkomst ondertekend voor de bouw van 12 2/1 kap woningen en 2 vrijstaande woningen in Boornbergum.

De energiezuinige en onderhoudsarme woningen worden gerealiseerd in het uitbreidingsplan de “Middelgeast” aan de Ljippeblom. Beide woningen zijn uitermate geschikt voor gezinnen met meerdere kinderen. Alle woningen hebben een grote tuin aan het water waar ’s zomers heerlijk kan worden genoten van rust, ruimte en een maximaal aantal zonuren. De eerste woningen zijn verkocht en met de bouw van de eerste fase zal in het voorjaar worden aangevangen. De werkvoorbereidingen zijn opgestart en de bouwvergunningen worden aangevraagd.

Leeuwarden – appartementen Adelaarkerk (5)

Leeuwarden – Adelaarkerk

Ten behoeve van de nieuwbouw van de appartementen Adelaarkerk te Leeuwarden, is SHP bouwbedrijven in opdracht van EPS Bouw gestart met de funderingswerkzaamheden.

Voor de nieuwbouw zijn 50 zorgappartementen gepland en in de bestaande kerk worden 10 zorgappartementen gerealiseerd. De zorgpartijen in deze zijn: GGZ en Zorggroep Noord-Nederland.

SHP_ondertekening

Contract voor bouw appartementen ondertekend

GROU – Tjitse Zandstra van bouwbedrijf SHP en Folkert de Haan van Haenes Vastgoedontwikkelaars -beiden in Grou- ondertekenden gisteren het contract voor de bouw van 6 luxe appartementen met uitzicht over de Pikmar. Het gebouw is een ontwerp van architect Rein Hofstra uit Grou. Het wordt gerealiseerd op de hoek Volmawei – Gedempte Haven. Vier appartementen zijn inmiddels definitief verkocht, voor de resterende twee is de makelaar met serieus geïnteresseerden in onderhandeling. De bouwaanvraag wordt in week 2 gepubliceerd.

De bouw van vier (grondgebonden) vrijstaande woningen aan de Volmawei valt buiten de overeenkomst. De eigenaren mogen hun zelf bepalen wie hun woning bouwt. Inmiddels zijn 3 kavels verkocht.

 

Tjitse Zandstra (SHP) en rechts Folkert de Haan (Haenes) na de ondertekening. Staand links architect Rein Hofstra en rechts projectmanager Reinder Hoekstra van SHP.