Eerste steen Volmawei

Eerste steen appartementen Volmawei

Op woensdag 28 november heeft wethouder Henk Deinum van de gemeente Leeuwarden de symbolische eerste steen geplaatst voor de appartementen aan de Volmawei in Grou.

De plaquette werd onder belangstelling van kopers, omwonenden en andere belangstellenden geplaatst. Grou wordt zo steeds mooier stelde de wethouder, ‘bewenners ha hjir aanst een daalders plakje!’.

Lees ook het artikel op de website van de Grouster.

 

Volmawei-media-uitgelicht

Appartementengebouw Volmawei in de media

Het appartementengebouw aan de Volmawei krijgt letterlijk gestalte zo merkt de redactie van De Grouster op. Op de foto is te zien dat kraanbedrijf Hendrik Uildriks uit Tynaarlo in opdracht van SHP aan het werk is. Het gebouw zal naast de begane grond twee verdiepingen krijgen, in het complex komen totaal zes appartementen. Er is daarvan op het moment van schrijven nog een appartement te koop.

Ga voor het volledige artikel naar de website van De Grouster.

Groningen - Boterdiep uitgelicht

Groningen – Boterdiep

Voor een relatie realiseert SHP bouwbedrijven een dakopbouw aan het Boterdiep te Groningen. Het betreft een ontwerp van UCarchtitects uit Groningen. In deze dakopbouw wordt één appartement gerealiseerd.

 

Grou - Volmawei uitgelicht

Grou – Volmawei

Op de foto’s is te zien dat de onderstempelingsconstructie voor de tweede verdiepingsvloer geplaatst is, de vloer is vandaag geplaatst en zal begin volgende week afgestort worden.

Een week later starten we met het lijmwerk op de tweede verdiepingsvloer zodat maandag 19 november de breedplaatvloeren voor de dakvloer gelegd kunnen worden.

Vorige week is het gebouw ook volledig in de steigers gezet en zo is de valbeveiliging van de vloeren gewaarborgd.

 

 

Maartensdijk woningen uitgelicht

Maartensdijk – 2^1-kap woningen

Voor twee opdrachtgevers in Maartensdijk realiseren Roelof Numan, Jan Reinders en Patrick ten Hoor deze twee-onder-een-kap-woning in Maartensdijk. Na het storten van de stroken en starten met het lijmen van de fundering is inmiddels de begane grondvloer gestort. Hierna volgt het lijmen van de kalkzandsteen binnenwanden. Het betreft een inbreidingslocatie, waarvoor geldt dat het logistieke verhaal voor het aanleveren van materialen een goede afstemming/ organisatie vraagt.

 

Boornbergum eerste fase - uitgelicht

Boornbergum – voortgang eerste fase

In opdracht van HRP Planontwikkeling realiseert SHP de eerste fase van dit project. De verdiepingsvloer van de eerste zeven woningen is gelegd. De eerste verdiepingsgevels zijn geplaatst. Ondertussen zijn de tweede verdiepingsvloeren ook gelegd. Naar verwachting worden per week 42 de kappen geplaatst.