Boornbergum - nieuwbouwwoningen

Boornbergum – nieuwbouwwoningen

Maandag 11 juni zijn we gestart met zes 2^1 kap woningen en één vrijstaande woning te Boornbergum. De planning is om voor de bouwvak de begane grondvloeren te gaan leggen. Na de bouwvak wordt gelijk gestart met het kalkzandsteen, het opbouwen van de woning.

Bilthoven - Nieuwbouwwoning

Bilthoven – nieuwbouwwoning

Na het storten van de verdiepingsvloer zijn de mensen van SHP gestart met de montage van de binnenwanden op de verdieping. Week 24/25 start ons zusterbedrijf Fortress Poland met de montage van de kap.

 

 

Bilthoven - familie Tahrawi: Verdiepingsvloeren

Bilthoven – familie Tahrawi: Verdiepingsvloeren

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het plaatsen van de keramische wanden. Ondertussen zijn de werkzaamheden aan de verdiepingsvloeren gestart en is de betonnen breedplaatvloer gelegd. Vervolgens het installatietechnische werk op de verdiepingsvloer en komende week, week 23, zal de vloer worden afgestort. Naar verwachting wordt in week 24 de kap geplaatst.
Eelderwolde – Familie Arif

Eelderwolde – familie Arif

Op 23 maart jongstleden is de verdiepingsvloer afgestort. In week 13-18 zijn we gestart met de bovenbouw. Omdat de stempels op de begane grondvloer moeten blijven staan totdat de vloer is uitgehard wordt de dakvloer eerst in week 16 aangebracht.

Ondertussen zijn onze medewerkers gestart met het aanbrengen van de stelkozijnen en voorbereidingen te maken voor de houten gevelbekleding en het buitenstucwerk.

Bilthoven - familie Tahrawi

Bilthoven – familie Tahrawi

De medewerkers van SHP Grou/Groningen realiseren een nieuwbouwwoning voor onze relatie familie Tahrawi in Bilthoven. Deze opdracht heeft SHP in samenwerking met Vastbouw Groep verkregen.

Familie Tahrawi heeft gekozen om de woning te voorzien van een kelder. Deze is in week 13 van 2018 geplaatst.

 

Eelderwolde - nieuwbouw woning familie Arif

Eelderwolde – nieuwbouwwoning familie Arif

Enige weken geleden zijn we gestart met de nieuwbouwwoning voor familie Arif te Eelderwolde.

Op de foto’s zijn we bezig met het leggen van de begane grondvloer. Deze week is gestart met het kalkzandsteen en volgende week gaat wordt naar verwachting de verdiepingsvloer aangebracht.

 

SHP in de media

In het actuele nummer van ‘Bouwen in het Noorden’ is redactioneel aandacht voor het project ’15 woningen Hoyteslân’ in het buurtschap Jabikswoude in Leeuwarden. Dit project is in 2016 door SHP bouwbedrijven gestart in opdracht van HRP Planontwikkeling en HaeneS vastgoedontwikkelaars.

Het betreft vijftien riante en vooral ook energiezuinige woningen in de wijk Zuidlanden. De huizen zijn medio 2017 opgeleverd aan de tevreden bewoners.

Bouwen in het Noorden schreef een mooi artikel over dit project, lees het hier (PDF).