Maartensdijk woningen uitgelicht

Maartensdijk – 2^1-kap woningen

Voor twee opdrachtgevers in Maartensdijk realiseren Roelof Numan, Jan Reinders en Patrick ten Hoor deze twee-onder-een-kap-woning in Maartensdijk. Na het storten van de stroken en starten met het lijmen van de fundering is inmiddels de begane grondvloer gestort. Hierna volgt het lijmen van de kalkzandsteen binnenwanden. Het betreft een inbreidingslocatie, waarvoor geldt dat het logistieke verhaal voor het aanleveren van materialen een goede afstemming/ organisatie vraagt.

 

Boornbergum eerste fase - uitgelicht

Boornbergum – voortgang eerste fase

In opdracht van HRP Planontwikkeling realiseert SHP de eerste fase van dit project. De verdiepingsvloer van de eerste zeven woningen is gelegd. De eerste verdiepingsgevels zijn geplaatst. Ondertussen zijn de tweede verdiepingsvloeren ook gelegd. Naar verwachting worden per week 42 de kappen geplaatst.

 

Maartensdijk-nieuwbouwwoning

Maartensdijk – nieuwbouwwoningen

In opdracht van twee relaties realiseert SHP in Maartensdijk 2^1-kap woningen. Na de funderingswerkzaamheden en het gereedmaken van de bekistingen is afgelopen vrijdag, 14 september jongstleden, de fundering gestort. Week 38-17 wordt gestart met het funderingsmetselwerk. De planning is dat in week 39-18 de begane grondvloer gelegd wordt.

SHP kantoor Grou

Succesvolle audit 2018

SHP bouwbedrijven heeft voor haar vestigingen in Grou en Groningen de audit voor ISO 9001 en VCA**2008-5.1 met goed gevolg doorlopen. De audit is dit jaar verricht door C+ uit Roden. Wij zijn verheugd, dat de certificaten zonder voorbehoud zijn verlengd tot aan de eerstvolgende audit.

  

Bekijk hier alle certificeringen van ons bouwbedrijf.