Recreatiewoning Terherne (2)

Terherne – uitbreiding recreatiewoning

In opdracht van een relatie realiseert SHP bouwbedrijven een uitbreiding van een recreatiewoning met keuken- en bijkeukenruimte.

Inmiddels zijn de graafwerkzaamheden afgerond, de betonvloer is gestort en is het houten frame opgesteld ter voorbereiding van de nieuwe buitenmuur.

Deze week, week 39-2017, wordt het plat dak gereed gemaakt.

Michaelschool Leeuwarden 2

Michaelschool – Leeuwarden

Voor de zomervakantie is de nieuw-verbouw van de Michaelschool te Leeuwarden, naar volle tevredenheid van de opdrachtgever, opgeleverd. De zomervakantie is gebruikt om de lokalen en ruimtes in te richten voor de start van het nieuwe schoolseizoen. De leerkrachten en kinderen wensen wij veel leer- en werkplezier toe in de vernieuwde Michaelschool!

Michaelschool Leeuwarden 1
Sizeplan Harlingen 2

Sizeplan te Harlingen

In opdracht van Sizeplan te Harlingen realiseert SHP bouwbedrijven 31 schiphuizen voor een relatie. We zijn gestart met het betonwerk ten behoeve van fundering. Hierna volgen de werkzaamheden ten behoeve van het parkeerdek.

Hoyteslân – Leeuwarden oplevering

De woningen van het project “Hoyteslân” zijn gereed voor oplevering. De oplevering aan de nieuwe bewoners vindt gefaseerd plaats. Vrijdag 23 juni jongstleden is bouwnummer 2 opgeleverd aan mevrouw Bemtsen.

Wij wensen haar veel geluk in haar nieuwe woning!

“Boe de Koe-surprise actie” SBO Aquamarijn

SHP heeft als sponsor bijgedragen aan de “Boe de Koe-surprise actie”. Deze actie werd georganiseerd door Villa Vrolijk – zie ook www.villavrolijk.nu

Namens SHP bouwbedrijven Grou / Groningen is een surprisebox met o.a. spellen aangeboden aan SBO Aquamarijn te Leeuwarden. Het basisonderwijs van Aquamarijn is gebaseerd op de bouwstenen “Waar speciaal gewoon kan zijn”. Wij verwijzen u graag naar de site: www.sbo-aquamarijn.nl

Uiteraard wensen wij de kinderen van SBO Aquamarijn veel plezier met deze box!

logo SBO Aquamarijn

 

International Social Housing Festival

Vastbouw is als hoofdsponsor verbonden aan het International Social Housing Festival 2017, gehouden in en rondom ‘Het Schip Museum’ te Amsterdam.

O.a. woensdag 21 juni geeft Vastbouw een lezing met als onderwerp “Energy Renovation of social housing’, dit in samenwerking met Energy Building. Energy Building is, evenals SHP bouwbedrijven, een dochteronderneming van Vastbouw Groep.

Kijk hier voor meer informatie over het festival

Vastbouw en Energy Building

Vastbouw en Energy Building helpen organisaties met vernieuwende bouw- en installatieconcepten. Zo adviseert zij slimme, duurzame en energiebesparende toepassingen op maat. Samen hebben we een unieke bundeling van kennis en kunde in energiezuinige bouwconcepten.

Tevens vestigen wij graag uw aandacht op een door Energy Building ontwikkeld concept ten behoeve van totale verduurzaming van bestaande woningen, waarvoor wij u graag verwijzen naar deze PDF bijlage. Kijk ook eens op: www.energybuilding.nl

Mocht u geïnteresseerd zijn in dit onderwerp, neem dan contact op met Tjitse Zandstra, (0566) 65 44 44.

logo-energybuilding       vastbouw

 

Leeuwarden – Michaelschool

Het project ver-nieuwbouw van de Michaelschool vordert volgens planning. Het metselwerk aan de gevel is afgerond en de houten gevelbekleding is aangebracht. De steiger rondom het gebouw zal binnenkort verwijdert worden, zodat de buitenzijden voor een ieder als compleet gebouw zichtbaar worden. De schilders zijn bezig met het verven van de kozijnen en binnen zijn de installateurs bezig met de installatie van de vloerverwarming.

De wanden van de werkruimtes, alsmede van de eerste verdieping zijn gereed voor afwerking. De toiletruimtes zullen binnenkort worden betegelt.

De komende weken worden gebruikt voor de afwerkpunten, zodat binnenkort de oplevering van de school kan plaatsvinden.